image

Stadswoningen

De 5 stadswoningen hebben een leefoppervlakte van maar liefst 190 vierkante meter, vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. Ook hier parkeer je uit het zicht, deels onder de woning.

Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor twee auto’s. De begane grond biedt verder ruimte voor een werk- of studeerkamer. Of creëer jij hier liever een grote keuken voor eindeloos culinair genieten? Het kan allemaal. Lekker buiten zitten met een kopje koffie en je iPad? Ook een uitbouw met balkon of een terras op de eerste verdieping behoort tot de mogelijkheden.

Elke woning wordt voorzien van een lucht/waterwarmtepomp en 6 zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Koop jij voor het eind van het jaar een stadswoning dan leggen wij 7 extra panelen op het dak van jouw woning zodat jij maximaal bespaart op je energierekening! 

Specificaties

Bouwnummers: 15 t/m 19
Woonoppervlakte: circa 190 m2
Berging: circa 5 m2
Perceeloppervlakte: 180 - 207 m2
Beukmaat: 7,5 meter

Plattegronden

Foto

Begane grond

Foto

Eerste verdieping

Foto

Tweede verdieping

Disclaimer: De plattegronden zijn een voorbeeld van hoe de woningen er straks uit kunnen zien. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De maten die je ziet zijn circa-maten.

Bekijk het volledige woningaanbod

Terug naar woningaanbod

Bekijk ook de drive-in-woningen

Bekijken