image

Drive-in-woningen

De 14 vierlaagse drive-in-woningen hebben een oppervlak van maar liefst 180 vierkante meter, waarvan 24 vierkante meter inpandige bergruimte. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 vierkante meter. Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping biedt ruimte voor een royale werkruimte of extra slaapkamers. Ook is het mogelijk om hier een tweede badkamer te creëren.

Wil je nog meer comfort? Bij het onwerp van de drive-in-woningen is rekening gehouden met het plaatsen van een lift, die alle woonlagen met elkaar verbindt. Daarmee maak je je gloednieuwe woning meteen levensloopgeschikt. Parkeren kan deels onder de woning. Daardoor blijven auto’s uit het zicht en is er ruimte voor veel groen rondom de woningen. Verder beschikt de begane grond over een royale hal met wc en een aparte, ruime berging.

Specificaties

Bouwnummers: 1 t/m 14
Woonoppervlakte: circa 156 m2
Inpandige bergruimte: circa 24 m2
Perceeloppervlakte: circa 74-77m2
Beukmaat: 6,5 meter

Plattegronden

Foto

Begane grond

Foto

Eerste verdieping

Foto

Tweede verdieping

Foto

Derde verdieping

Disclaimer: De plattegronden zijn een voorbeeld van hoe de woningen er straks uit kunnen zien. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De maten die je ziet zijn circa-maten.

Bekijk het volledige woningaanbod

Terug naar woningaanbod

Bekijk ook de stadswoningen

Bekijken