22-12-2021

Nu in verkoop!

Het is zover: de 19 nieuwbouwwoningen van het project Meesters van Apeldoorn zijn in verkoop. Vanaf nu kun jij je officieel inschrijven voor een drive-in-woning of stadswoning.

De brochure, prijslijst, inschrijfprocedure en het stappenplan voor de online inschrijving staan op de downloadpagina. Wil je graag een fysiek exemplaar van de brochure? Dat kan, deze liggen klaar bij Nieuwbouw Centrum Apeldoorn (Roggestraat 167 te Apeldoorn). De contractstukken, waaronder de technische omschrijving en de verkooptekeningen, staan klaar in je persoonlijke woondossier. Maak hier een account aan als je dat nog niet hebt gedaan. 

Hoe schrijf je in:

  • Vanaf nu staat het definitieve inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijving verloopt geheel online via het 'Digitaal inschrijfformulier' in je persoonlijk woondossier. 
  • Door je in te schrijven, kom je als eerste in aanmerking voor een woning van jouw keuze. Vul hiervoor het 'digitaal inschrijfformulier' in het online woondossier in. 
  • Wanneer je je hebt ingeschreven en een woning is aan jou toegewezen, krijg je uiterlijk 12 januari 2022 een reactie van de makelaar. Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je ervoor kiezen om een optie te nemen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een woning, ontvang je een bericht. 
  • Lees meer over de inschrijfprocedure op de downloadpagina.

Heb je tijdens het inschrijven nog vragen? Bekijk dan eens het stappenplan of schroom niet om contact op te nemen met de makelaar.

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn 
info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl
055-577 71 07
Kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 - 12.00 uur.