10-12-2021

22 december start verkoop

Goed nieuws! Op woensdag 22 december start de verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen van het project Meesters van Apeldoorn. Vanaf dat moment zijn de verkoopstukken bekend en start de online inschrijving. Dit is dé manier om in aanmerking te komen voor een gloednieuwe woning in het centrum van Apeldoorn. 

Presale
Ongeveer twee weken voordat de verkoop officieel start laten we jou weten wat de prijsranges zijn en kun jij kenbaar maken wat jouw favoriete bouwnummer is. Ook laten we dan de impressies van de woningen zien. Ga je voor een ruime drive-in-woning of een riante stadswoning? 

Drive-in-woningen
Er komen 14 drive-in-woningen aan de Van Huutstraat met elk een eigen parkeerplaats voor de deur. Deze vierlaagse woningen hebben een oppervlakte van 180 vierkante meter, waarvan 24 vierkante meter inpandige bergruimte. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 vierkante meter. 

Stadswoningen
De vijf stadswoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 190 vierkante meter, vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. De stadswoningen hebben twee parkeerplaatsen voor de deur.