10-12-2021

Binnenkort start de verkoop

Het bestemmingsplan voor de nieuwbouw van Meesters van Apeldoorn is onherroepelijk. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om eind dit jaar in verkoop te kunnen gaan met de drive-in-woningen en stadswoningen. Binnenkort zullen we de start verkoop datum bekend maken.

Exclusieve nieuwbouwwoningen
Meesters van Apeldoorn ligt aan de rand van villawijk De Parken en het centrum. Achter de school, aan de Van Huutstraat, komen veertien gloednieuwe drive-in-woningen op de plek van het voormalige Sportfondsenbad. Bewoners parkeren straks hun auto onder hun huis. Zo blijft er rondom de woningen veel ruimte voor groen. De drive-in-woningen hebben een zeer ruim gebruiksoppervlak van maar liefst 180 m². Op de eerste verdieping is een groot balkon en daarnaast is het mogelijk om op de derde verdieping een dakterras te creëren. Ook kunnen hier nog twee extra slaapkamers en een tweede badkamer gerealiseerd worden. 

De vijf nieuwe stadswoningen zijn ook zeer ruim met een woonoppervlak van circa 190 m². Deze drielaagse woningen hebben op de bovenste verdieping vier ruime slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping is het mogelijk om in combinatie met een uitbouw of veranda een balkon te realiseren.

Rijksmonument
Voor de oude MULO doorlopen wij op dit moment de benodigde stappen om het Rijksmonument op de juiste wijze te kunnen transformeren tot royale stadsvilla's met behoud van de karakteristieke kenmerken van het pand. Wij verwachten de verkoop te kunnen starten in het voorjaar van 2022.