10-12-2021

Bestemmingsplan ter inzage en voorlopig inrichtingsplan

De binnenstad van Apeldoorn is meer dan alleen winkelgebied, je kan er ook heerlijk wonen! Met Meesters van Apeldoorn wordt een stukje historie opnieuw leven ingeblazen en komt straks een gloednieuwe woonbuurt tot bloei.

Wijziging bestemmingsplan
Vele jaren was het een komen en gaan van mensen in dit gebied. Of het nu was om naar de middelbare school te gaan, of om zwemles te krijgen. Er zullen dan ook heel wat diploma's uitgereikt zijn in dit stukje Apeldoorn. 

Om het woningbouwplan Meesters van Apeldoorn mogelijk te maken is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Op dit moment ligt het bestemmingsplan ter inzage. Bekijk hier de informatie op de website van de gemeente.

Voorlopig inrichtingsplan
Het voorlopige inrichtingsplan van Meesters van Apeldoorn is bekend. Op het inrichtingsplan, verzorgd door landschapsarchitect Buro Poelmans Reesink, is te zien dat de woningen zijn omgeven door veel groen. Hierdoor ontstaat een mooie overgang van het Oranjepark naar de nieuwe woningen. Het aanwezige groen zorgt voor een rustige en ontspannen woonsfeer. Heerlijk om hier na een lange werkdag of een dag winkelen door de mooie binnenstad van Apeldoorn thuis te komen.

Planning
Zodra het bestemmingsplan definitief is, zullen wij het ontwerp afronden en de voorbereidingen voor de verkoop opstarten. Vanaf dat moment gaan wij meer informatie delen zoals definitieve plattegronden, impressies en natuurlijk de start verkoop datum.