21-12-2023

Nu in verkoop: 5 herenhuizen

Het is al zover! Vandaag begint de verkoop van de 5 herenhuizen in het project Meesters van Apeldoorn. Graag leggen wij je uit hoe je je kunt inschrijven voor jouw droomwoning. Op de website vind je alle benodigde verkoopinformatie en de inschrijfprocedure onder het kopje downloads. In de inschrijfprocedure staat stap voor stap beschreven wat je moet doen en wat je te wachten staat. We vatten het hieronder kort voor je samen.

Ontdek de herenhuizen
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt en graag uitgebreid geïnformeerd wilt worden over alle 'ins en outs'. Daarom hebben wij voor jou alles overzichtelijk op de website geplaatst onder de tab downloads. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst en technische omschrijving. In de wegwijzer bij aankoop lees jij alles wat je moet weten bij de aankoop van een woning in Meesters van Apeldoorn. Zo kun jij goed voorbereid je keuze maken!

Heb je nog vragen, dan kun je altijd even contact opnemen met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn via 055-577 71 07 / info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl. Of loop even bij ze binnen: Roggestraat 167 in Apeldoorn.

De optiekeuzelijst en verkooptekeningen worden beschikbaar gesteld nadat jij een optie toegewezen hebt gekregen bij de makelaar. 

Interesse in een woning?
Je hebt tot en met woensdag 10 januari 2024 - 16.00 uur de tijd om je in te schrijven. Maak een woondossier aan via deze link en vul het digitaal inschrijfformulier in. Klik hier voor het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure. Denk bij het inschrijven aan het uploaden van een financiële check.