23-11-2023

Binnenkort in verkoop

Het drieluik Meesters van Apeldoorn nadert zijn voltooiing. De bouw van 14 drive-in-woningen is in volle gang. De verkoop van de 5 monumentale stadsvilla’s ligt op schema. Binnenkort volgt de start verkoop van het sluitstuk: 5 duurzame herenhuizen, met heel veel leefruimte en extra’s.

Herenhuizen tussen park en centrum
De statige herenhuizen verrijzen op een historische plek, aan de rand van De Parken en het centrum. Hier, aan de Van Huutstraat, stond vroeger het Sportfondsenbad. Vele generaties Apeldoorners hebben er hun zwemdiploma gehaald. Het voormalige parkeerterrein van het gemeentezwembad biedt straks plaats aan de herenhuizen, met rondom volop ruimte voor groen. 

Royaal wonen met twee parkeerplaatsen
De 5 herenhuizen hebben een leefoppervlakte van maar liefst 192 vierkante meter, vier slaapkamers en een stadstuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken ligt op de eerste verdieping. Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor twee auto’s. 

De 5 herenhuizen zijn een doorontwikkeling van de eerdere stadswoningen. Wat is nieuw aan deze woningen:

  • balkon aan de voorzijde op de eerste verdieping met schuifpui;
  • terras aan de achterzijde op de eerste verdieping met schuifpui en toegang tot de stadstuin;
  • extra berging bij de entree;
  • apart toilet op de tweede verdieping (nu standaard);
  • extra opties: 
    - begane grond met bijkeuken en daarnaast een werkkamer;
    - op de tweede verdieping een master bedroom.

Je merkt, de nieuwe herenhuizen bieden nog meer comfort, leefruimte en keuze-opties. Iets voor jou? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, want de verkoop start binnenkort al.