18-10-2022

Start bouw nieuwbouwwoningen

Goed nieuws! De bouw van de nieuwbouwwoningen is afgekondigd. Dit betekent dat Van Wijnen de voorbereiding gaat opstarten en de bouw definitief gaat starten in april 2023. Ben jij op zoek naar een ruime en energiezuinige woning in het centrum van Apeldoorn? Dit is je kans! Er zijn nog enkele royale woningen beschikbaar.

Stadswoning
Droom jij van een riante woning in hartje centrum met een tuin? Dan is een stadswoning met woonoppervlak van maar liefst 190 vierkante meter misschien iets voor jou! Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor maar liefst twee auto’s. De begane grond biedt verder ruimte voor een werk- of studeerkamer. Of creëer jij hier liever een grote keuken voor eindeloos culinair genieten? Het kan allemaal. 

Elke woning wordt voorzien van een lucht/waterwarmtepomp en 6 zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Koop jij voor het eind van het jaar een stadswoning dan leggen wij 7 extra panelen op het dak van jouw woning zodat jij maximaal bespaart op je energierekening!  

  

Drive-in-woning
Geen groene vingers, maar wel maximaal woongenot. Er is nog maar één drive-in-woning beschikbaar met een woonoppervlak van 180 vierkante meter, waarvan 24 meter inpandige bergruimte. Met een ruim balkon van 16 vierkante meter geniet jij heerlijk van de ochtendzon op je terras. Wees er snel bij, want op = op!