13-06-2022

kijkmiddag Koningin Wilhelminaschool 24 juni 2022

In de tweede fase van de Meesters van Apeldoorn krijgt de voormalige Koningin Wilhelminaschool (bouwjaar 1904) op de hoek Kerklaan en Van Huutstraat een tweede leven. Dit bijzondere Rijksmonument wordt getransformeerd naar 5 exclusieve stadsvilla's. 

Uitnodiging kijkmiddag 
Denk jij na over een stadsvilla in dit prachtige Rijksmonument en wil je graag een kijkje komen nemen om alvast de sfeer te proeven? 
Graag bieden wij je de gelegenheid om de voormalige Koningin Wilhelminaschool in zijn huidige staat te komen bezichtigen. Tijdens de kijkmiddag waan je je terug in de tijd waarin dit gebouw dienst deed als school, waarvan diverse authentieke details het daglicht weer zullen gaan zien in de 5 nieuw te realiseren stadsvilla’s. 

Datum                          : vrijdag 24 juni 2022
Tijd                               : van 15.00 tot 17.00 uur
Adres                           : ingang Kerklaan 21 Apeldoorn
Parkeergelegenheid    : parkeerterrein bereikbaar via de Van Huutstraat 3

Sneak preview
We zijn benieuwd wat je van het plan vindt. Laat je vooruitlopend op de start verkoop alvast inspireren door de plattegronden die wij zullen presenteren. Zo krijg je al een beetje een idee van de toekomstige woningen en kun je je de komende zomerperiode in alle rust voorbereiden op de start verkoop. 

Toch liever nieuwbouw?
Er zijn op dit moment nog enkele stadswoningen en drive-in-woningen beschikbaar. Neem een kijkje op de website of laat je onder het genot van een kopje koffie gerust eens vrijblijvend en uitgebreid informeren door de makelaars van Nieuwbouw Centrum Apeldoorn. Ook kun je een bezoek brengen aan de kijkmiddag op 24 juni want dan is de verkopend makelaar ook aanwezig om je te informeren en jouw vragen te beantwoorden. 

Meld je aan!
Ben je van plan de kijkmiddag op 24 juni a.s. te bezoeken? Laat het ons weten en meld je aan!
Maak een account aan via de website en meld je aan via de button kijkmiddag in je persoonlijke accountomgeving. 

Wij kijken uit naar je komst!