Geslaagd wonen op
een historische plek

Drive-in-woningen uitverkocht! 

Binnenkort gaan de stadsvilla's en stadswoningen in verkoop

woningaanbod

Een drieluik komt tot uitvoering

Op een historische plek in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. Het drieluik aan de Kerklaan en de Van Huutstraat omvat 5 stadsvilla's in de vroegere Koningin Wilhelmina school en 19 nieuw te bouwen woningen op het aangrenzende terrein.

De drive-in-woningen zijn uitverkocht en de bouw daarvan is inmiddels gestart. Binnenkort zullen 5 nieuwe stadswoningen en 5 stadsvilla's in verkoop gaan. Bekijk hier het actuele woningaanbod.  

Oranjepark | Meesters van Apeldoorn

"Aan de Van Huutstraat verrijzen 14 drive-in-woningen en
5 stadswoningen"

Met Meesters van Apeldoorn komt Apeldoornse historie tot leven

In de hoogtijdagen van de Koningin Wilhelmina Mulo (anno 1904) en het Sportfondsenbad (anno 1934) bruiste het aan de Kerklaan en de Van Huutstraat. Met dagelijks een komen en gaan van kinderen, jongeren en volwassenen. In de loop van de decennia behaalde menig jonge Apeldoorner hier zijn middelbareschooldiploma dan wel zwemdiploma. Maar nadat al eerder het schoolgebouw met de bijbehorende directeurswoning zijn oorspronkelijke functie had verloren, sloot in 2015 ook het gemeentezwembad definitief zijn deuren. Wat overbleef was nostalgie. Met Meesters van Apeldoorn wordt een stukje historie opnieuw leven ingeblazen en komt straks een gloednieuwe woonbuurt tot bloei.

Niets missen? Maak een persoonlijk woondossier aan!

Meld je aan
Centrum | Meesters van Apeldoorn

“Wonen in Apeldoorn tussen het Oranjepark en hartje centrum”

Bekijk locatie

Exclusieve koopwoningen in Apeldoorn

Volop keuzevrijheid voor stedelijke genieters

Aan de Kerklaan en de Van Huutstraat is straks ruimte voor exclusief wonen. Op deze historische locatie komen 24 woningen verdeeld over drie deelprojecten, elk met een eigen signatuur. Denk aan klassiekmonumentaal, modern met historische accenten of ingetogen hedendaags.

Stadswoningen

Op het parkeerterrein naast de drive-in-woningen verrijzen vijf statige stadswoningen. Deze woningen zijn extra ruim met een leefoppervlakte van maar liefst 190 m², vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Parkeren kan (deels) onder de woning. Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor twee auto’s.

bekijk de woningen

Drive-in-woningen

Achter de school, aan de Van Huutstraat, komen veertien gloednieuwe drive-in woningen op de plek van het voormalige Sportfondsenbad. Deze woning heeft een oppervlakte van 180 m², waarvan 24 m² inpandige bergruimte is. De woning heeft vier woonlagen. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 m². Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping biedt ruimte voor een royale werkruimte of extra slaapkamers. Je parkeert je auto deels onder de woning.

bekijk het aanbod

Stadsvilla's

De lokalen, gymzaal, andere schoolruimten en de voormalige directeurswoning worden getransformeerd tot vijf royale stadsvilla’s. Dankzij hoge plafonds en hoge ramen ervaar je het luxe loftgevoel. De buitenzijde van het rijksmonument, met onder meer een rijkversierde entree en een glas-in-loodvenster, blijft intact. Zo beleef je het wooncomfort van nu in de sfeer van weleer. De stadsvilla's gaan binnenkort in verkoop! Blijf op de hoogte en maak vrijblijvend een persoonlijk woondossier aan.

BEKIJK DE WONINGEN

Binnenkort start verkoop
5 meesterlijke stadsvilla's en
5 nieuwe stadswoningen

De komende maanden staan in het teken van de verkoopvoorbereiding. Naar verwachting starten wij medio mei met de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in! Dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Luchtfoto | Meesters van Apeldoorn