Geslaagd wonen op
een historische plek

Woningen in Apeldoorn | Meesters van Apeldoorn

Nog enkele nieuwbouw-
woningen te koop 

Start bouw april 2023

woningaanbod

Een drieluik komt tot uitvoering

Op een historische plek in hartje Apeldoorn komt Meesters van Apeldoorn. Het drieluik aan de Kerklaan en de Van Huutstraat omvat 5 stadsvilla's in de vroegere Koningin Wilhelmina school en 19 nieuw te bouwen woningen op het aangrenzende terrein.

Binnenkort start de verkoop van de stadsvilla's.
Interesse? Maak nu alvast een online woondossier aan. Je ontvangt dan als eerste bericht wanneer de verkoop start. 

Meld je aan

De drive-in-woningen en de stadswoningen zijn inmiddels volop in verkoop. Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar. De bouw start in april 2023! Bekijk hier het actuele woningaanbod.  

Woningaanbod

Oranjepark | Meesters van Apeldoorn

"Aan de Van Huutstraat verrijzen 14 drive-in-woningen en
5 stadswoningen"

Met Meesters van Apeldoorn komt Apeldoornse historie tot leven

In de hoogtijdagen van de Koningin Wilhelmina Mulo (anno 1904) en het Sportfondsenbad (anno 1934) bruiste het aan de Kerklaan en de Van Huutstraat. Met dagelijks een komen en gaan van kinderen, jongeren en volwassenen. In de loop van de decennia behaalde menig jonge Apeldoorner hier zijn middelbareschooldiploma dan wel zwemdiploma. Maar nadat al eerder het schoolgebouw met de bijbehorende directeurswoning zijn oorspronkelijke functie had verloren, sloot in 2015 ook het gemeentezwembad definitief zijn deuren. Wat overbleef was nostalgie. Met Meesters van Apeldoorn wordt een stukje historie opnieuw leven ingeblazen en komt straks een gloednieuwe woonbuurt tot bloei.

Niets missen? Maak een persoonlijk woondossier aan!

Meld je aan
Centrum | Meesters van Apeldoorn

“Wonen in Apeldoorn tussen het Oranjepark en hartje centrum”

Bekijk locatie

Exclusieve koopwoningen in Apeldoorn

Volop keuzevrijheid voor stedelijke genieters

Aan de Kerklaan en de Van Huutstraat is straks ruimte voor exclusief wonen. Op deze historische locatie komen 24 woningen verdeeld over drie deelprojecten, elk met een eigen signatuur. Denk aan klassiekmonumentaal, modern met historische accenten of ingetogen hedendaags.

Stadsvilla’s
De lokalen, gymzaal, andere schoolruimten en de voormalige directeurswoning worden getransformeerd tot vijf royale stadsvilla’s. Dankzij hoge plafonds en hoge ramen ervaar je het luxe loftgevoel. De buitenzijde van het rijksmonument, met onder meer een rijkversierde entree en een glas-in-loodvenster, blijft intact. Zo beleef je het wooncomfort van nu in de sfeer van weleer.

De stadsvilla's gaan binnenkort in verkoop!
Blijf op de hoogte en maak vrijblijvend een persoonlijk woondossier aan. 
MELD JE AAN

Drive-in-woningen

Achter de school, aan de Van Huutstraat, komen veertien gloednieuwe drive-in woningen op de plek van het voormalige Sportfondsenbad. Deze woning heeft een oppervlakte van 180 m², waarvan 24 m² inpandige bergruimte is. De woning heeft vier woonlagen. Het kloppend hart van de drive-in-woning is de eerste verdieping. Hier bevindt zich een royale living met open keuken en aansluitend een balkon van ruim 16 m². Op de tweede verdieping liggen twee grote slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping biedt ruimte voor een royale werkruimte of extra slaapkamers. Je parkeert je auto deels onder de woning.

bekijk het aanbod

Stadswoningen

Op het parkeerterrein naast de drive-in-woningen verrijzen vijf statige stadswoningen. Deze woningen zijn extra ruim met een leefoppervlakte van maar liefst 190 m², vier slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Het leven speelt zich grotendeels af boven het maaiveld: een grote woonkamer met open keuken liggen op de eerste verdieping. Parkeren kan (deels) onder de woning. Elke stadswoning heeft parkeerruimte voor twee auto’s.

bekijk het aanbod
Luchtfoto | Meesters van Apeldoorn