Header Foto | Meesters van Apeldoorn

Financieringsverklaring

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in De Meesters van Apeldoorn? Bij jouw inschrijving, kun je een financieringsverklaring uploaden. Met de financieringsverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing.

Vrijblijvend financieel advies op maat

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via link. Na afloop krijg je het ‘Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen’, als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Meesters van Apeldoorn. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Klik hier link om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek met jou in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 48 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Apeldoorn? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting.*

*De voorwaarden kun je hier bekijken

We helpen je graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring. Rico Jan Roering en Jeroen te Riele helpen je er graag mee!

Financiële check