Header foto nieuws | Meesters van Apeldoorn

Meest gestelde vragen

De historische plek waar Meesters van Apeldoorn tot ontwikkeling komt, ligt aan de rand van De Parkenbuurt en het centrum van Apeldoorn. De 19 nieuwbouwwoningen liggen aan de Van Huutstraat, het rijksmonument aan de Kerklaan.

Meesters van Apeldoorn telt 24 exclusieve woningen: 14 drive-in-woningen, 5 stadswoningen en daarnaast 5 stadsvilla’s in het rijksmonument aan de Kerklaan.

In Meesters van Apeldoorn komen koopwoningen.

De verkoop van de 19 nieuwbouwwoningen start op 22 december 2021. De 5 stadsvilla’s gaan begin 2022 in verkoop.

Naar verwachting zal de bouw van de 19 nieuwbouwwoningen starten in december 2022. Dit is afhankelijk van onder andere het benodigde verkooppercentage van 70%.

In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.

De verkoopprijzen zijn te vinden op de pagina met het woningaanbod.

Duurzaam en energiezuinig bouwen staat hoog in het vaandel bij Van Wijnen. Zowel in de bouwfase als in de woonfase. Er wordt bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen rekening gehouden met duurzame materialen. Daarnaast hanteert Van Wijnen de geldende regelgeving met betrekking tot energiezuinigheid en duurzaamheid.

Vanzelfsprekend zijn alle woningen van Meesters van Apeldoorn gasloos en voorbereid op de energieneutrale toekomst. Elke woning wordt voorzien van een lucht/waterwarmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming.

De woningen zijn niet alleen klimaatvriendelijk, ze worden ook natuurinclusief gebouwd. Het betekent dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de lokale biodiversiteit. Bij Meesters van Apeldoorn resulteert dit bijvoorbeeld bij de stadswoningen in nestkastjes in het gevelmetselwerk van de hoekwoningen.

Onder het kopje 'inschrijven' op de website kun je een online woondossier aanmaken. In dit woondossier staat een digitaal inschrijfformulier waarmee je kunt inschrijven. Bij downloads op de website staat hiervoor ook een stappenplan.

Lees hier meer informatie over het financieren van je nieuwe woning. 

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn is de makelaar van dit project.

Bezoekadres: Roggestraat 167 te Apeldoorn (tegenover Coda)
Telefoonnummer: 055 5 777 107
Emailadres: info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl

Kantoor is geopend op: Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur en zaterdag van 10:00 - 12:00 uur